Start program

STARTOLJ AZ AJÁNDÉKOKÉRT!

Ugye Te is szeretsz ajándékot kapni?
Most új törzsvásárlóként a regisztrációt követő 3 katalógus időszaka alatt több mint 20.000.- forint értékű ajándékra lehetsz jogosult!
ITT MEGTEKINTHETED AZ AKTUÁLIS AJÁNDÉKOKAT
Legyél te is Szponzor!
Mutasd meg te is az Oriflame nyújtotta lehetőséget barátaidnak, ismerőseidnek!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

SZEREZD MEG A SZPONZOROKNAK JÁRÓ AJÁNDÉKOKAT!

 

Tetszik a sok ajándék?

A válaszod: IGEN!

STARTRA FEL!

SZEREZD MEG MINDET!

REGISZTRÁLJ MÉG MOST ÉS LEGYÉL TE IS ORIFLAME BRAND PARTNER!

profile-pic (3)

Gyebrószkyné Demkó Katalin

Oriflame menedzser

Gyebrószkyné Demkó Katalin Oriflame független szépségtanácsadó/menedzser vagyok.
Az én Oriflame történetem közel 20 évvel ezelőtt kezdődött, amikor felajánlották számomra a csatlakozás lehetőségét. Kaptam katalógust és mintákat. Ismerőseim körében ügyesen forgalmaztam a termékeket, amivel plusz bevételem lett. A legmagasabb szintem az Oriflame sikerterve alapján senior menedzseri szint. Amikorra ezt a szintet elértem feladtam vállalkozásomat és Oriflame szponzorpontot üzemeltettem.


REGISZTRÁCIÓ KATÁNÁL!

profile-pic (4)

Cziránku Katalin

Oriflame Brand Partner

Cziránku Katalin vagyok, több mint egy éve ismerkedtem meg jobban az Oriflame termékeivel. Örülök, hogy minőségi termékekhez juthatok megfizethető áron. Sok-sok ajándékkal lettem gazdagabb, amelyekhez csak regisztrált tagok juthatnak hozzá! Mivel a termékekre 100% pénzvisszafizetési garanciát ad a cég, ha esetleg nem megfelelő a termék azt vissza tudom küldeni. Te vissza tudod vinni a boltba a nem megfelelő kozmetikai terméket? Ha te is szeretnél kedvezményes áron termékeket, ajándékokat csatlakozz most és segítek.


REGISZTRÁCIÓ KATALINNÁL!

profile-pic (1)

Lippa Ágnes

Oriflame Brand Partner

Lippa Ágnes vagyok Oriflame Brand Partner Évekkel ezelőtt csatlakoztam az Oriflame csapatához. Itt megtaláltam azokat a termékeket amelyeket napi szinten egyébként is használok.Az Oriflame kozmetikumait sokan ismerik, de azt nem tudják, hogy az egészségünket is támogatja, fantasztikus étrendkiegészítő wellnesstermékeivel. Gluténérzekenyként napi szinten fogyasztom a Wellness leseket és shaket amit csak ajánlani tudok mindenkinek. Vásárolj kedvezményesen! Használj minőségi termékeket! Legyél te is Brand Partner és szárnyalj a mi csapatunkkal.


REGISZTRÁCIÓ ÁGNESNÉL!