GYIK

GYAKORI KÉRDÉSEK

Szeretnék kedvezményesen vásárolni, mit kell tennem?

Oriflame termékeket csak törzsvásárlói regisztrációt követően van lehetőséged megvásárolni.
Ezután saját törzsvásárlói kódszámoddal tudsz rendelést leadni az Oriflame webáruházában.

Érdemes-e regisztrálnom, ha van akitől hozzájutok a termékekhez?

Igen! Mert regisztrációdat követően 20% kedvezménnyel tudod megvásárolni a termékeket. Ha megmutatod a katalógust és továbbértékesíted a termékeket 25 % árrés a te azonnali hasznod.

Ki regisztrálhat?

Mindenki, aki betöltötte a 16. életévét és szeretne kedvezményesen vásárolni svéd minőségi termékeket. Valamint, nincs még Oriflame regisztrációja.

Hol tudok regisztrálni?

Akár ezen az oldalon is a regisztráció feliratra kattintva, vagy ITT találod. A regisztrációhoz szükséges személyes adatok megadásával pár perc alatt elkészíthető.

Mikor adhatok le rendelést?

A regisztrációt követően megkapod az Oriflame kódszámodat. Saját kódszámmal akár azonnal leadhatod megrendelésedet.

Kell-e fizetni a regisztrációért?

A regisztrációért nem kell fizetned és nem jár kötelezettséggel.
Számlára kerülő költségek
Belépési díj: 999 Ft. A díj az első rendelés számlájára kerül rá.

Ezt követően éves tagságmegújítási díj kerül a számlára. (Amennyiben a tagságmegújítást megelőző 17 katalógusban átlagosan 75 BP-os rendelése volt, akkor a díjjat az Oriflame elengedi.)

Ha regisztráltam, megkaptam a kódszámomat, hogyan rendelhetek?

Segítségedre leszek, felveszem veled a kapcsolatot ha segítségre lenne szükséged.
Rendelésedet a www.oriflame.hu oldalon a kódszámoddal és jelszavaddal belépve leadhatod.

Milyen áron kaphatom meg a termékeket?

A regisztrációt követően a katalógus árból 20%-kal kevesebb áron leszek számlázva a termékek.
Pl: katalógus ár 499.- akkor ez szépségtanácsadói áron(számlázási áron) 399.- vagy katalógus ár 1199.- akkor neked a számlán 960.- forint lesz feltüntetve.

Van-e rendelési limit?

Nincs! Akkor és annyit rendelsz amennyit szeretnél.

Milyen plusz költség(ek) terheli(k) a rendelésemet, és hogyan jutok a rendelésemhez?

Természetesen itt is kell a szállításért fizetni! De ha a megrendelésed 100BP-t eléri akkor ingyenes a szállítás (Szponzor Pontba, Postán Maradóra, MOL és COOP Postapontra)
Többféle módon is kézhez kaphatod Oriflame csomagod – válaszd ki a neked legkényelmesebbet! Az alábbiakban áttekintést kaphatsz a nálunk elérhető szállítási opciókról és díjakról.
Házhoz szállítás esetén a szállítás költség 150 BP alatt 1599 Forint, 150 BP felett díjmentes.
Szponzor Pontba, Postán Maradóra, MOL és COOP Postapontra történő szállítás esetén a szállítási költség 100 BP alatt 999 Forint, 100BP felett díjmentes.

Mikor és hogyan kell fizetni?

Rendelés leadásakor fizetheted online bankkártyával, vagy kiszállítást követően átvételkor. Későbbiek folyamán lehetőség van utólagos csekkes fizetésre.

Hogyan juthatok katalógushoz?

Amennyiben regisztrálsz csapatunkhoz, postai úton küldünk részedre katalógust.
Ha leadod megrendelésedet, a csomagban ami megérkezik részedre a következő katalógustmindig ajándékba kapod. Ha több katalógusra lenne szükséged akkor a rendelés leadásakor tudsz rendelni 1, 5, 20 és 40db-os kiszerelésben.

Kötelező a Törzsvásárlói program?

Nem kötelező a programot teljesíteni. Amennyiben szeretnéd az ajándékt ermékeket megkapni, akkor érdemes érte megrendelést gyűjteni.

Hogyan kapom meg a Törzsvásárlói program ajándékait?

Amennyiben teljesítetted a program feltételeit (100BP rendelése a regisztrációt követően egy katalógusidőszak alatt) megrendeléseddel automatikusan megkapod az ajándékokat. A Program ajéndéka többszörözhető. A program részleteit ITT találod

Mit tehetek ha nem megfelelő, vagy irritációt okoz a termék amit megkaptam?

Az Oriflame termékekre 100%-os megelégedettségi garancia vonatkozik. Ha nem vagy elégedett a termékkel és kevesebb mint 1/3 része hiányzik belőle, 30 napon belül lehetőséged van visszaküldeni. Kérhetsz  csere terméket, vagy jóváírást, amit a következő rendelésednél levásárolhatsz.

Az Oriflame-nél több olyan kifejezéssel is találkozol majd, ami lehet első körben megrémít. Összegyűjtöttük neked, hogy ha legközelebb találkozol bármelyikkel is, azonnal tud mire szolgálnak.

 • BÓNUSZ PONT (BP)

Minden termékhez tartozik egy bónusz pont ér-ték. A személyes megrendelések, továbbá a szponzorált tag és az ő csoportjaik után járó bónusz pontok összeadódnak az aktuális katalógus-időszak alatt.

 • BRAND PARTNER ÁR

Az az ár, amelyet Brand Partnerként  fizetsz a termékért. A katalógus ár csökkentve a 20%-os Brand Partner kedvezménnyel.

 • AZONNALI HASZON

Ön a katalógus árhoz képest 20% kedvezménnyel vásárolhatod meg termékeinket. Amennyiben katalógus áron értékesíted a termékeket, 25% azonnali hasznot realizálsz. Példa: 1000 Ft-ot fizetsz a termékért az Oriflame-nek, ami a katalógusban 1250 Ft.

 • MINTÁK

A termék kis méretű, annak kipróbálását lehetővé tevő változata.

 • SZPONZOR

Az a személy, aki aktívan részt vesz a beléptetésben és támogatja a kezdő tagokat.

 • BRAND PARTNER

Ez a cím a 4-8%-os szintet elért Brand Partnerekre vonatkozik.

 • MENEDZSER

Ez a cím a 12%-os szinttől a Szenior Menedzseri szintet elért tagokra vonatkozik.

 • TELJESÍTMÉNY UTÁNI ENGEDMÉNY (TUÁ)

Személyes csoportod és saját teljesítményed alapján elért százalékos szint (4-24%) alapján az aktuális üzleti értékre (BV) vetítve kerül kiszámításra.

 • ÜZLETI ÉRTÉK (BV)

Az üzleti érték megegyezik az áfa és egyéb adók nélküli tBrand Partner árral, ami a mindenkori árváltozással változhat. A TUÁ az elért százalékos szint alapján az aktuális BV-re vetítve kerül kiszámításra. 1BP = 175 Ft (2018-ban)

 • SIKERTERV

Oriflame összetett ösztönző rendszere üzleti lehetőség előnyeit használó tagok számára, mely jövedelmi lehetőséget, rangokat, konferenciákra való kvalifikációt és egyéb juttatásokat tartalmaz.

 • CÍM (RANG)

Az a szint, amelyet az üzleti lehetőség előnyeit használó tagok a Sikertervben elért.

 • SZEMÉLYES CSOPORT

Beletartozik minden, közvetlenül és közvetve szponzorált tag. Nem tartoznak bele a 24%-os szintet elért tagok és hálózati vonalaik.

 • SZPONZOR PROGRAM

Üzleti lehetőség előnyeit használó tagoknak szóló egyedülálló lehetőség, hogy új belépők csatlakoztatásával exkluzív ajándékokban részesülhessenek.

 • START PROGRAM

Speciális lehetőség induló Brand Partnerek részére, hogy különleges ajándékokban részesüljenek, induláskor. Ez a legjobb módja az Oriflame üzlet indításának.

 

Vannak még kérdéseim!?

Ha lennének még kérdéseid itt felteheted