Bemutatkozás/Kapcsolat

Gyebrószkyné Demkó Katalin Oriflame független szépségtanácsadó/menedzser vagyok.
Az én Oriflame történetem közel 20 évvel ezelőtt kezdődött, amikor felajánlották számomra a csatlakozás lehetőségét. Akkor úgy gondolom, hogy miért is ne, hiszen veszítenivalóm nincs. Ha másért nem is, de legalább olcsóbban juthatok a termékekhez.Kaptam katalógust és mintákat. Ismerőseim körében ügyesen forgalmaztam a termékeket, amivel plusz bevételem lett.

Pár katalógussal az indulást követően direktorom, Pokoraczkiné Marika hívta fel figyelmemet az Oriflame Sikerterve által kínálta pénzkereseti lehetőségre. Elkezdtünk közösen dolgozni, és szép lassan jöttek az eredmények. A legmagasabb szintem az Oriflame sikerterve alapján senior menedzseri szint. Amikorra ezt a szintet elértem feladtam vállalkozásomat és Oriflame szponzorpontot üzemeltettem.

Gyermekem születését követően az Oriflame-s tevékenységem kicsit háttérbe szorult.
Most újult erővel azon vagyok, hogy elérjem a sikerterv direktori szintjét.
Az Oriflame a mindennapjaimban jelen van termékekkel a fürdőszobában, étrend-kiegészítő wellness termékkel a konyhában, sminktermékekkel és határidőnaplóval a táskámban. Fantasztikus embereket ismerhettem meg az Oriflame-nek köszönhetően. Szeretem kicsiny csapatom tagjait, igazi kis közösség vagyunk. Közösen dolgozunk azon, hogy mindenki jól nézzen ki kívülről és belülről is az Oriflame természetes kozmetikumainak és étrend-kiegészítő wellness termékeinek köszönhetően.

Ha Te is szeretnél csapatunk tagja lenni és szeretnéd kívül-belül megtartani szépségedet, akkor Startolj velünk!

Gyebrószkyné Demkó Katalin

Oriflame Manager | Oristart.hu tulajdonosa

Telefon: +3620/3475979

Facebook: Oristart Katával

Instagram:Oristart_Kataval

e-mail: info@oristart.hu

Itt is felveheted velem a kapcsolatot, megírhatod kérdéseidet, észrevételeidet.