Start program

STARTOLJ AZ AJÁNDÉKOKÉRT!

Ugye Te is szeretsz ajándékot kapni?
Most új törzsvásárlóként a regisztrációt követő 3 katalógus időszaka alatt több mint 20.000.- forint értékű ajándékra lehetsz jogosult!
ITT MEGTEKINTHETED AZ AKTUÁLIS AJÁNDÉKOKAT
Legyél te is Szponzor!
Mutasd meg te is az Oriflame nyújtotta lehetőséget barátaidnak, ismerőseidnek!

SZEREZD MEG A SZPONZOROKNAK JÁRÓ AJÁNDÉKOKAT!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Tetszik a sok ajándék?

A válaszod: IGEN!

STARTRA FEL!

SZEREZD MEG MINDET!

REGISZTRÁLJ MÉG MOST ÉS LEGYÉL TE IS ORIFLAME BRAND PARTNER!

profile-pic (3)

Gyebrószkyné Demkó Katalin

Oriflame Brand Menedzser

Gyebrószkyné Demkó Katalin Oriflame független szépségtanácsadó/menedzser vagyok.
Az én Oriflame történetem közel 20 évvel ezelőtt kezdődött, amikor felajánlották számomra a csatlakozás lehetőségét. Kaptam katalógust és mintákat. Ismerőseim körében ügyesen forgalmaztam a termékeket, amivel plusz bevételem lett. A legmagasabb szintem az Oriflame sikerterve alapján senior menedzseri szint. Amikorra ezt a szintet elértem feladtam vállalkozásomat és Oriflame szponzorpontot üzemeltettem.


REGISZTRÁCIÓ KATÁNÁL!

profile-pic (4)

Cziránku Katalin

Oriflame Brand Partner

Cziránku Katalin vagyok, több mint egy éve ismerkedtem meg jobban az Oriflame termékeivel. Örülök, hogy minőségi termékekhez juthatok megfizethető áron. Sok-sok ajándékkal lettem gazdagabb, amelyekhez csak regisztrált tagok juthatnak hozzá! Mivel a termékekre 100% pénzvisszafizetési garanciát ad a cég, ha esetleg nem megfelelő a termék azt vissza tudom küldeni. Te vissza tudod vinni a boltba a nem megfelelő kozmetikai terméket? Ha te is szeretnél kedvezményes áron termékeket, ajándékokat csatlakozz most és segítek.


REGISZTRÁCIÓ KATALINNÁL!

profile-pic (1)

Lippa Ágnes

Oriflame Brand Partner

Lippa Ágnes vagyok Oriflame Brand Partner Évekkel ezelőtt csatlakoztam az Oriflame csapatához. Itt megtaláltam azokat a termékeket amelyeket napi szinten egyébként is használok.Az Oriflame kozmetikumait sokan ismerik, de azt nem tudják, hogy az egészségünket is támogatja, fantasztikus étrendkiegészítő wellnesstermékeivel. Gluténérzekenyként napi szinten fogyasztom a Wellness leseket és shaket amit csak ajánlani tudok mindenkinek. Vásárolj kedvezményesen! Használj minőségi termékeket! Legyél te is Brand Partner és szárnyalj a mi csapatunkkal.


REGISZTRÁCIÓ ÁGNESNÉL!